Сторінки

четвер, 8 червня 2017 р.

        Ми повинні знати і любити власне місто, його затишні вулички, архітектурні та культурні пам’ятки. З цією метою учні нашої школи, які відпочивають у пришкільному таборі «Сонечко» в групі «Світлячок» провели екскурсію стежками рідного міста.
         07.06.2017 року діти разом з учителями Євець Л.М. та Сокульською В.І.  відвідали костел святого Івана Хрестителя і церкву святого Юрія, де помолилися.Після відвідин цих святих місць на душі залишається мир і спокій, а ще постійно хочеться там бути, бо забуваєш про все на світі, відчуваючи єднання з Богом.


     







       Учні ІІІ групи «Джерело» пришкільного табору «Сонечко» відвідали разам з учителем Куцій Г.І.  краєзнавчий музей м. Мостиськ.
      Учні з цікавістю переглядали історичні пам’ятки, мали можливість приміряти на себе деякі історичні експонати. В музеї багато документів, книг, які розповідають про історію України і історію рідного міста. Виявилось, що навіть назви старих вулиць міста мають своє походження і свою історію.

      Усі були дуже задоволені екскурсією і відчули зв'язок з багатьма поколіннями людей, що жили упродовж століть на рідній землі і створювали її красу.


Немає коментарів:

Дописати коментар