Сторінки

четвер, 8 червня 2017 р.

     У житті завжди є місце творчості! А творити з найкращими друзями, або ж усім колективом, набагато веселіше, ніж на самоті!
  Для розвитку творчої майстерності, фантазії, спритності, креативності, для здобуття корисних навичок у нашому таборі проводяться різні «Дні». 7 червня був проведений День української пісні. Вихованці весело співали різні українські пісні, демонструючи свої здібності і таланти.

       8 червня учні групи «Джерело» (вихователі Клюфас О.С., Плюта Р.М.) пришкільного табору «Сонечко» Мостиської ЗОШ №1  побували на екскурсії «Золота підкова Львівщини». Школярі відвідали Олеський, Підгорецький та Золочівський замки. Екскурсія була цікавою, учні з подивом розглядали стародавні будівлі, історичні пам’ятки та скульптури.
         Кожна зала – нова сторінка книги-історії цих старовинних замків. Серед експонатів ми побачили макети споруд, давні ікони, портрети власників, оздоблені печі, старовинні ліжка, подорожню скриню та інші речі. Особливо красивою була величезна картина битви за Відень. Про Пігорецький замок ходить багато легенд, але найвідоміша з них про білу пані. Затамувавши подих, учні оглядали зали Золочівського замку.  На згадку купили собі сувеніри та зробили безліч цікавих фотографій.
          Побачене та почуте назавжди залишиться у нашій пам’яті. Погода була не дуже сприятлива, однак, ми змогли оглянути всі історичні місця та організувати невеличкий пікнік.





Немає коментарів:

Дописати коментар