Сторінки

понеділок, 29 травня 2017 р.

Табірна зміна уже відкривається!
Весела пора в дітей починається!
29 травня розпочав роботу пришкільний оздоровчий табір «Сонечко».
         30 травня 2017 року в Мостиській ЗОШ №1I-III ступенів відбулось урочисте відкриття пришкільного табору «Сонечко». Саме тут вихованці закладу зможуть гарно та корисно провести час, розважатися з друзями, змагатися в різних видах спорту, малювати та мандрувати визначними місцями рідного краю.
         У таборі організовано 3 групи. Педагоги-вихователі готують та проводять оздоровчі та виховні заходи згідно з режимом дня та планом  роботи табору.
         Під час урочистого відкриття табору кожен загін готував художні номери, а учні 3-В класу під керівництвом класного керівника  Шеремети Н.А. подарували присутнім інсценізацію казки  “Небесні світлячки “.
         Зі словами привітання звернулася до присутніх начальник табору Дорош М.М. Вона ознайомила дітей з планом роботи табору, розпорядком дня. На завершення учасники табору «Сонечко» склали присягу і урочисто пообіцяли бути ввічливими, виконувати всі доручення, поважати старших, допомагати усім, хто потребує допомоги, не порушувати дисципліну,бути активними і веселими, розважатись та відпочивати, любити і оберігати природу.
                                                          Керівник групи «Світлячок» Євець Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар