Сторінки

четвер, 25 травня 2017 р.

       Село Биличі - один із мальовничих куточків Львівщини, що славиться своєю неповторністю та красою. В лісі побудована каплиця Покрови Пресвятої Богородиці, в якій знаходяться Чудотворне джерело та ікона Матері Божої Билицької.
         Тисячі людей відвідують це святе місце, щоб прославити Бога, почерпнути небесної благодаті, звеличити Богородицю та отримати зцілення душі й тіла. З цією метою була організована ювілейна п’ята проща учнівської молоді Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ.
         З вірою й  надією учні  5-Б класу Мостиської ЗОШ №1 l-lllст. та вчителі (Г.Андраш, Л.Євець, З.Попович,Н. Беницька) та отець Петро Федаш відвідали це чудотворне місце. Ми помолилися за здоров’я рідних і близьких, за мир у нашій країні, приступили до Святої Тайни Покаяння та прийняли Пресвяту Євхаристію. Взяли участь в акції «Квіти для Богородиці».
         Для прочан був організований концерт, приготовлений справжній козацький куліш. На згадку єпархія УГКЦ подарувала всім книжечки «Молитви до Матері Божої, прославленої в Биличах».

         Віримо в те, що Небесна Цариця зцілить наші душі, наповнить їх добром і миром. 

Немає коментарів:

Дописати коментар