Сторінки

четвер, 6 червня 2024 р.


 

Сьогодні хвилюючий останній дзвоник пролунав у кожному серці учнів ОЗ "Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів"(директор М.Сидорак) радісним настроєм та вірою у мирне, щасливе майбутнє нашої країни!

Для кожного з нас цей день має своє значення. Для учнів – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.
Але найбільш особливий день для наших випускників.
З вітальним словом звернулися директор М.Сидорак, всечесні отці Тарас та Петро, міський голова Мирослава Пельц та начальниця відділу освіти, молоді та спорту Надія Гнатовська.
Випускники, у вас відповідальний час. Бажаємо вам впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети. Вірте - і у вас все вдасться!
Дякуємо нашим Захисникам за те, що маємо можливість навчати, навчатися і творити в ім’я України .
Бажаємо миру нашій країні, щасливого дитинства та чудового відпочинку влітку - дітям, терпіння і віри всім дорослим аби пережити ці складні часи!



вівторок, 4 червня 2024 р.

 Як же час пролітає нестримно...

Наші діти так швидко ростуть!
Ніби вчора ще були першачками,
А тепер вже в 5 клас ідуть...
Сьогодні,04.06.2024р., для усієї великої родини учнів,батьків та класного керівника 4-А класу Шабат Г.М. був радісний і водночас сумний день, адже школярі прощалися з казковим дитинством, першою вчителькою, яка віддавала всю свою любов і ласку. Цей перший шкільний випускний" Прощавай, початкова школо!" надовго запам'ятається нашим діткам як яскравий спогад про першу сходинку шкільного навчання.
Хай буде сонячною для них стежинка в середні класи, щасливої долі кожному, найкращим у світі батькам- радості за успіхи дітей, а усім- мирного неба і щедрих Господніх благословінь.

 Психологічна служба ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ст.» ( директор Михайло СИДОРАК) приймала активну участь у проведенні психологічного форуму «Крила підтримки». Досвід роботи психологічної служби Мостиської ТГ було представлено на 5 локаціях. Психологи закладу Оксана Свічар та Віра Сайкевич ділилися напрацюваннями на локації «Консультування» продемонструвавши використання технік КПТ. Соціальний педагог Олена Ілечко на локації «Діагностика» демонструвала досвід використання платформи АІС «Я-Психолог». А логопед закладу Оксана Федорович працювала на локації «Робота з дітьми з ООП» ділившись досвідом ігрової логопедії, яку використовує у своїй діяльності.

На завершення форуму Олена Ілечко показала практику використання інтерактивної гри «КРОК», яка впроваджується @Et cetera, за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу



понеділок, 3 червня 2024 р.


 Літературний бал у 6-Б класі.

Уроки української літератури - це дивовижний світ неординарних героїв, натхненних ідеєю всеперемагаючої любові, добра, миру . А коли відомі українські письменники разом із своїми героями завітали до 6 -Б, ще й ведуть із нами танок, то це просто прекрасно!!! У наших персонажів чудові костюми, неперевершене виконання легенларної " Червоної рути" В. Івасюка( В. Лосик). На шкільній галявині різноманіття квітів. Саме тут зустрілася дзумкотлива Бджола ( П. Тодурова) із хвастливою Мухою ( В. Новіцька), героями Л.Глібова. Гра юних акторок була неперевершена. Насамкінець спільне частування - ласування, вінок українських пісень і танок