Сторінки

понеділок, 22 квітня 2024 р.

 22 квітня 2024 р. в ОЗ" Мостиський ЗЗСО 1 І-ІІІ ступенів"(Директор М. Сидорак) вчителем історії Яців Н.Д.був проведений урок "Міста України. Перемога України у війні" із здобувачами освіти 11-А класу. Урок присвячений звільненню населених пунктів різних регіонів держави від російської окупації.

Березень 2022р. став переломним моментом у повномаштабній війні росії проти України. ЗСУ розпочали звільнення нашої території. Першим було звільнено село Мощун Бачанського району Київщини .Після переможної битви за Мощун, звільнили низку населених пунктів: Ірпінь, Гостомель, Бородянку, Верзель, Бучу, Охтирку та інші.
Звільнення цих міст і сіл стало можливим завдяки героїзму наших воїнів, підтримці і консолідації населення, допомозі країн-партнерів.
Десять міст указом Президента було удостоєно званням "Місто-герой".
На уроці учні довідалися про героїзм українців, їх невтомну боротьбу за свободу, яка триває сотні років нашої історії. Відвідавши алею героїв , старшокласники віддали шану землякам , які загинули у цій страшній війні з північним окупантом. Воїни віддали за волю найцінніше, життя . Пам'ять про загиблих і тих хто бореться буде вічно жити у наших серцях.
Слава Україні!!!
Слава нашим героям !!!



Немає коментарів:

Дописати коментар