Сторінки

середа, 6 грудня 2023 р.

 Сьогодні, у День Збройних Сил України та в День Святого Миколая, в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» (директор Михайло СИДОРАК) відбулося святкове дійство, присвячене подвигу наших Героїв.

Подія розпочалась молитвою за загиблими під час бойових дій випускниками нашого закладу та вшануванням їхньої памʼяті. Потім всі присутні перейшли до зали, у якій діти піснями, віршами й танцем вітали та дякували військовим, які прибули до нас на свято. Це військові ЗСУ, а також прикордонники, котрі пліч-о-пліч захищали наш спокійний сон, перебуваючи там, де йде страшна і жорстока війна.
Дякуємо кожному захисникові, хто, ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресору. Ми, українці, підтримуємо наше військо, власну країну, віримо в мирне майбутнє рідної землі.
🙏🏻Помолімось Святому Миколаю про захист наших воїнів і перемогу України. Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям за можливість жити, працювати, радіти під мирним небом.



Немає коментарів:

Дописати коментар