Сторінки

вівторок, 7 листопада 2023 р.

 2 листопада у приміщенні ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» відбулася зустріч професійної спільноти вчителів 4 класу при Центрі ПР ПП (директор Олександра Баша, керівник Кузьмяк О.М.).

«Незвичайні діти у звичайній школі». Саме на таку тему мали можливість поспілкуватися педагоги із директоркою Гиз Л.І. та фахівцями (консультантами) Мостиського інклюзивно-ресурсного центру. Ліда Ігорівна проінформувала присутніх про те, хто такі діти з особливими освітніми потребами, як організовується навчання дітей з ООП в закладах освіти, які функції та завдання ІРЦ. Фахівці (консультанти) розповіли як працювати з такими дітками, дали змістовні та вичерпні відповіді на всі поставлені освітянами запитання.
Новим викликом у роботі освітніх закладів стало дистанційне навчання. Воно вимагає від нас нових знань та умінь, обрання дієвих онлайн-інструментів для проведення уроків. Груник І.П. у своєму практикумі показала як можна використовувати на платформі Moodle діяльність «Урок». «Урок» - це ланцюжок різних типів сторінок. Дотримуючись чітких інструкцій та пояснень Ірини Павлівни освітяни вчилися додавати діяльність «Урок» у секцію курсу, створювати та наповнювати різноманітним матеріалом сторінки з даними та сторінки з питаннями. А наприкінці побачили, як легко працювати учневі, послідовно переходячи із сторінки на сторінку. Робота була дуже цікавою, продуктивною та корисною.
Дякую колегам за спільну працю!





Немає коментарів:

Дописати коментар