Сторінки

четвер, 18 травня 2023 р.

 На базі ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» відбулося підсумкове засідання освітянської спільноти вчителів третіх класів Мостиської ТГ (керівник Кузьмяк О.М.).

Координувала роботу директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Баша О.Т. Вона детально ознайомила педагогів із особливостями підсумкового рівневого оцінювання у 3 класі, вимогами щодо заповнення журналів та свідоцтв досягнень, розповіла про проходження всіх етапів сертифікації вчителями початкових класів ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ст.». А також нагадала, як не допустити випадків булінгу у школі, та права вчителя.
Кузьмяк О.М. підвела підсумки роботи освітянської спільноти вчителів 3-іх класів за 2022-2023 навчальний рік. Члени спільноти поділились своїми досягненнями та напрацюваннями за цей рік та обговорили попередні пропозиції щодо планування роботи спільноти на наступний навчальний рік».
Психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Мостиської міської ради Колісніченко Н.І. провела тренінг «Профілактика професійного вигорання вчителя в умовах сьогодення». Вправа «Австралійський дощ» допомогла присутнім зменшити емоційне напруження. Під час виготовлення колажу «Один день життя вчителя» ми мали змогу визначити потенціал власних ресурсів. А в ході виконання вправи «Викинь проблему в смітник» Наталя Іванівна показала як можна самостійно справлятися з проблемами, які виникають у нашому житті.
Дякую всім за взаєморозуміння та сумлінну працю!


Немає коментарів:

Дописати коментар