Сторінки

пʼятниця, 24 березня 2023 р.

 

23.03.2023р. у приміщенні спортзалу Мостиської ДЮСШ відбулися змагання з настільного тенісу серед учнівської молоді Мостиської ТГ. Велика кількість учасників - 16 дівчат та 32 хлопців, прибули з 16 освітніх закладів нашої громади, щоб помірятися силами у цій цікавій та видовищній грі.

Дівчата змагалися окремо у двох групах по 8 учасників, а хлопці були поділені на 4 групи по 8 учасників в кожній. Представники нашого ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів»(директор М.Сидорак, вчитель фізичної культури Д. Пемпусь) Черкавський Дмитро 11-А клас, Ревакович Ростислав 9-Б клас, Ревакович Таїсія 6-А клас здобули переконливі перемоги у своїх групах ( хлопці не програли жодного матчу!) в підсумку набрали 40 очок, впевнено здобувши перемогу у турнірі!!!🏆🥇💪 Крім того, Тая Ревакович, як одна з наймолодших учасниць змагань була нагороджена від відділу освіти грамотою та подарунком!
Хочу також щиро подякувати батькам за сприяння у фізичному розвитку своїх дітей, які з гідністю захищають честь нашого закладу на різних змаганнях. За такими дітьми - майбутнє нашої держави!

Немає коментарів:

Дописати коментар