Сторінки

середа, 11 січня 2023 р.

 У різдвяний період, 11 січня 2023 року, відбувся духовно-формаційний захід «Освітянська різдвяна в’язанка», присвячений народженню Ісуса Христа, перемоги добра над злом, ЗСУ. Важливо те, що на дійство прибули педагогічні працівники всіх закладів освіти, оскільки пріоритетом «в’язанки» були реколекції з питань «Цінності - основа виховання та взаємодії»; «Пречиста Діва Марія та св. Йосиф - взірці для наслідування у персоналізації християнських цінностей», які проводив Петро МАЙБА – голова Комісії у справах освіти та виховання УГКЦ.

Участь у дійстві брали Мирослава ПЕЛЬЦ– очільниця Мостиської територіальної громади, всечесніші отці Петро ФЕДАШ (УГКЦ) , Василь МОЦЯК (ПЦУ).
Надія ГНАТОВСЬКА – начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської ради, привітала зі святами. У своєму виступі також зазначила, що « зібралися у складний час, бо усвідомили, що сильна держава починається із міцної армії. Відважні молоді воїни, наші земляки, стали символом гідности. Тож молитвою у колядці згадаймо Героїв, які боролися і віддали своє життя. Єднаймо вдячні серця з тими, хто оберігає рідну Україну та з небес захищає її». Хвилиною мовчання вшанували пам’ять Захисників України.


Немає коментарів:

Дописати коментар