Сторінки

пʼятниця, 30 грудня 2022 р.

 27 грудня в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» (директор М. Сидорак) з робочим візитом завітав очільник департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска.

Директор департаменту разом із заступником Іриною Сислюк та начальницею відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Надією Гнатовською поспілкувалися з адміністрацією ОЗ, оглянули класні приміщення, шкільну їдальню, ресурсну кімнату і швейну майстерню, провели короткі розмови з учителями початкової ланки щодо пріоритетів і проблем нової української школи.
Цікавили пана Олега думки вчителів 5-их класів стосовно труднощів, з якими вони зустрілися в ході впровадження концепції нової української школи, а також їхні пропозиції для покращення освітнього процесу.
Приємно було чути слова директора департаменту, які звучали в адресу вчителів: «Ви – справжні герої! Бо у рік війни проводите навчання, олімпіади, створили за два тижні дистанційну школу - це героїзм!»
Керівник департаменту відзначив, що серед основних викликів, які долали освітяни у році, що минає, - організація безпечного навчального процесу, облаштування укриттів, покращення якості дистанційної освіти, зміцнення матеріально-технічної бази закладу, якому велику увагу приділяють Мостиська міська рада - голова ОТГ Мирослава Пельц та відділ освіти Мостиської ОТГ – Надія Гнатовська.
Зустріч пройшла в теплій, невимушеній і дружній обстановці.




Немає коментарів:

Дописати коментар