Сторінки

понеділок, 27 грудня 2021 р.

 Відбувся Всеукраїнський конкурс "Учитель року-2022" у номінації "Основи правознавства". ОЗ "Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів" (директор Сидорак М.М.) представила учителька історії та правознавства Яців Наталія Данилівна. Конкурсні випробування проходили у три етапи( І, ІІ відбіркові та фінальний).

І відбірковий етап відбувався дистанційно в ZOOM-конференції. Учасники пройшли тестування та виконали практичну роботу (розв'язування ситуативних задач з різних галузей права).
ІІ відбірковий етап включав Методичний практикум"-визначення дидактичної цінності запропонованої задачі і встановлення всієї юридично значимої інформації, яка в ній містилася а також оцінення запропонованої розв'язаної учнем юридичної задачі та надання рекомендацій щодо роботи над помилками. Конкурсне випробування "Майстер-клас" полягало у тому, щоб адаптувати власну педагогічну ідею до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів.Тема "Майстер -класу", який провела Наталія Данилівна "Сімейні правові відносини. Дитина в сім'ї".
Фінальне випробування - демонстрація педагогічної майстерності на відкритому уроці (журі оцінювало його через ZOOM-конференцію) у 9-А класі на тему "Конституційні права, свободи та обов'язки людини та громадянина".
Наша колега, Яців Н.Д., достойно пройшла усі випробування і посіла третє місце у фіналі. Вітаємо її, радіємо, що у нашому навчальному закладі працюють творчі, креативні і професійні педагоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар