Сторінки

середа, 24 листопада 2021 р.

 Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

Тому традиційно в ОЗ «Мостиський ЗЗСО 1 І-ІІІ ступенів»(директор Сидорак М.М.) проводиться Національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому»,метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.
Учні 1-Б класу,4-Б класу та 6-Б класу класів зустрілися з представниками патрульної поліції. Старшим інспектором сектору ювенальної превенції Яворівського РВП ГУНП у Львівській області капітаном поліції Вікторією Петик та
ДОП ВП#1 Яворівського РВП ГУНП у Львівській області старшим лейтенантом поліції Степаном Ригльовським.
У цікавій ігровій формі діти повторили вже відомі правила дорожнього руху,як правильно переходити дорогу на пішохідному переході,переглянули мультфільм і визначили порушення як з боку пішохода, так і з боку водія.
Також представники поліції подарували дітям світловідбиваючі наліпки,щоб легше було водіям побачити їх у темряві.
Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

Немає коментарів:

Дописати коментар