Сторінки

субота, 6 березня 2021 р.

 Про зустріч, котра справила неабияке враження

"Вірші, котрі мають сенс", "Це було круто!", "А коли Міха приїде знову?" - ось таке враження в учнів ОЗ "Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області" від творчої зустрічі з Михайлом Невідомським - автором музичних проєктів «ПоРЕПані вірші», «ТВЕРЕЗИЙ РЕП», лідером хіп-хоп гурту «Апокриф» із міста Буча.
Дві зустрічі: зі старшокласниками та учнями сьомого класу - були неймовірно цікавими й корисними. Репер із Київщини прочитав не лише власну поезію, а й виконав пісні на свої тексти та вірші класиків української літератури - Тараса Шевченка й Василя Стуса. Не оминув і творчості відомого українського композитора-виконавця, поета Володимира Івасюка. Учні також мали можливість експромтом заспівати з Міхою, показали свою інтерпретацію кліпу на пісню "Слово" у виконанні гурту "АПОКРИФ" (за уч. Diod). І це ще не все. Наш гість розповів учням про свої соціальні проєкти та мрії жити в здоровому суспільстві без залежності від будь-чого, закликав активно протистояти злу, котре руйнує життя людей, а саме: вживанню наркотиків та алкоголю, надмірному перебуванню в соціальних мережах та згубній ігроманії.
Вдячні Михайлові Невідомському, що відстань та обставини не стали перешкодою для зустрічі й спілкування про важливе. А це дуже цінно, коли людина не лише говорить, а й робить. Зичимо йому натхнення для нових ідей, легкого просування вперед та успішної реалізації творчих проєктів. Чекаємо в нашій школі знову!
==

Немає коментарів:

Дописати коментар