Сторінки

понеділок, 14 вересня 2020 р.

 Перше вересня- радісний день,коли після літнього відпочинку учні повертаються в освітні заклади, щоб отримати нові знання,зустрітися з своїми вчителями та друзями.

Піднесено й водночас – тривожно сьогодні на по-сучасному облаштованому шкільному подвір’ї ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області»(директор Сидорак М.М.). Цього року День знань є дуже незвичним для учнів та вчителів,адже вперше наш заклад розпочав навчання в умовах пандемії. Дирекція закладу вирішила провести традиційну лінійку для учнів 1 і 11 класів, але погода внесла свої корективи. Лінійка не відбулася, проте святкового настрою це не зіпсувало. Шкільний дзвінок пролунав у коридорах закладу. Одинадцятикласник разом з першокласницею пройшлися з дзвоником поверхами, сповіщаючи про початок нового навчального року. Учні розійшлись по своїх класах, де привіталися з класними керівниками і отримали важливі настанови щодо навчання в умовах карантину.
Перший дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити, тому що шкільні роки, прекрасні і незабутні, в пам’яті кожної людини на все її життя.





Немає коментарів:

Дописати коментар