Сторінки

вівторок, 10 березня 2020 р.



В історії завжди залишаться імена, які з гордістю вимовляє людство. До таких належить ім’я великого українського поета та пророка Тараса Григоровича Шевченка. І сьогодні, живучи у вільній незалежній державі, ми з гордістю згадуємо Великого Кобзаря.
Учні та педагоги ОЗ « Мостиський ЗЗСО 1 І-ІІІступенів»(директор Сидорак М.М.) вшанували пам’ять Великого Кобзаря.На перервах по гучномовці діти розповідали про життєву долю великого українського поета, читали його вірші, уривки з поем. Також учні поклали квіти до пам’ятника Тараса Григоровича Шевченка.
Минають роки, спливають століття, а Тарас Григорович Шевченко залишається жити у пам’яті кожного українця . Його безсмертне ім’я, неповторні твори багато років живуть у серцях народу.

1 коментар:

  1. If you're trying hard to lose weight then you certainly need to start using this totally brand new custom keto plan.

    To design this keto diet service, certified nutritionists, fitness trainers, and top chefs united to develop keto meal plans that are effective, suitable, cost-efficient, and fun.

    From their first launch in 2019, 100's of clients have already transformed their body and health with the benefits a great keto plan can give.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones provided by the keto plan.

    ВідповістиВидалити