Сторінки

субота, 22 червня 2019 р.

21 червня в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів» відбувся звіт директора закладу Сидорака Михайла Михайловича перед педагогічним колективом та громадськістю.
У своєму виступі директор зробив детальний аналіз роботи закладу за 2018-2019 навчальний рік. Під час звіту всі присутні змогли пригадати шкільні події та успішні проекти, що відбувалися впродовж навчального року, а це – впровадження ідей НУШ , традиційні шкільні заходи та свята, заходи національно-патріотичного та духовного виховання, правовиховна робота, волонтерська робота шкільного колективу, учнівське самоврядування, робота шкільних методичних об’єднань, співпраця з вищими навчальними закладами, різноманітні майстер-класи, тренінги, семінари, конференції для вчителів та учнів, наші мандрівки, подорожі, екскурсії, робота з обдарованими учнями, досягнення вчителів та учнів.
Завершуючи свій виступ, директор опорного закладу висловив щиру подяку батькам учнів 1-11 класів, учителям та спонсорам за допомогу школі
у зміцненні матеріально-технічної бази, придбанні меблів і проведенні ремонтних робіт у класних приміщеннях та коридорах школи.
Директор закладу наголосив, що є ряд проблем, які потребують вирішення і школа розраховує на підтримку засновника та співпрацю з громадськістю..
За результатами голосування роботу директора школи Сидорака М.М. визнано задовільною.

Звіт директора. Презентація

Немає коментарів:

Дописати коментар