Сторінки

четвер, 14 червня 2018 р.


14 червня 2018 року в ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області» відбувся щорічний звіт директора школи Сидорака М.М. На звіті були присутні заступник начальника Відділу ОКТМС  Гнатовська Н.М., педагогічний колектив опорного закладу, члени батьківських комітетів,  представники громадськості.
У вступному слові директор розповів про те, як організувати навчання в НУШ, щоб освітній заклад став майстернею думки, що навчатиме учнів самостійно критично мислити, а слово вчителя спонукатиме до глибоких роздумів.
У своїй презентації Михайло Михайлович  дав оцінку навчально-виховній діяльності опорного закладу, ознайомив присутніх із досягненнями учнівського та педагогічного колективів в освітньому процесі,  звітував про роботу школи у міжнародних проектах та акціях. Зазначив, що особливе місце займає в школі духовне виховання учнівської молоді. Значну увагу директор приділив інформації про фінансово-господарську діяльність опорного закладу.
В обговоренні взяли участь батьки та педагоги.
Шляхом таємного голосування  було визнано роботу керівника  ОЗ «Мостиський ЗЗСО №1 І-ІІІ ступенів Мостиської міської ради Львівської області» Сидорака Михайла Михайловича за  період  2017-2018 н.р. задовільною.




Немає коментарів:

Дописати коментар