Сторінки

четвер, 21 вересня 2017 р.

«Боже! Нам Мир збережи!»
З 18.09.2017р.  у Мостиській ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів проводилися заходи присвячені Тижню Миру. Міжнародний День Миру був заснований у 1981 році Організацією Об’єднаних Націй як щорічне свято відмови від насильства і припинення вогню в глобальному масштабі. Щороку 21 вересня люди в різних куточках Земної кулі віддають данину Миру.
Для учнів 1-их - 11-их класів було проведено тематичні лінійки, під час яких було висвітлено тему «Мир на землі». Учні школи також взяли участь у конкурсі малюнку «Ми за мир», в результаті якого було підготовлено виставку.       Малюнки могли побачити не лише учні та вчителі школи, а й батьки.
За сприянням класних керівників та вчителя образотворчого мистецтва Галамай Н.Б. було підготовлено плакат «Боже! Нам мир збережи!», головною ідеєю якого було виготовлення голубів миру, на яких учні мали записати побажання і прикріпити їх до виготовленого макету Земної кулі.
Також  було проведено конкурс на найкращого читця поезії про мир. Учні мали можливість декламувати не лише вірші відомих авторів, а й свої власні.
21.09.2017р. о 14.00 годині учні школи долучилися до проведення Всеукраїнського флешмобу «Дзвін Миру», який сповіщає про волю дітей, вчителів і батьків щодо встановлення миру в Україні. Це перегук зі «Дзвоном Миру», який у цей же день і час пролунав біля штаб-квартири ООН у Нью-Йорку.
Як підсумок проведених заходів «Тижня Миру» класними керівниками було проведено виховні години на тему «Ми мріємо жити в мирній Україні!».
Підготувала
заступник директора з ВР 
Фаріон Л.І.    
 






Немає коментарів:

Дописати коментар